Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στο κατάστημα FitMall
Η εταιρεία Fitmall δραστηριοποιείται στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής και αθλητικής διατροφής από το 1994. Στηρίζουμε την καλή μας φήμη με το παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση.
Η εταιρεία Fitmall παρέχει στους πελάτες της εύκολη πρόσβαση σε εξαιρετικής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής, στην σωστή τιμή και δίνοντας σωστές συμβουλές. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας. Η επιτυχία σας είναι και δική μας επιτυχία!!

Τα σχόλια των πελατών μας μέσα στα χρόνια που πέρασαν από την ίδρυση της εταιρείας είναι ότι μας επιλέγετε γιατί εμπιστεύεστε την ποιότητα των προϊόντων μας, την επιστήμη πίσω απ την παραγωγής τους καθώς και τα πλεονεκτήματα από τη χρήση τους. 

Παίρνουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους πελάτες μας, πολύ σοβαρά. Δεν ακολουθούμε απλώς το ρεύμα των αγορών και του marketing, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους πελάτες μας ώστε να διασφαλίσουμε πως μένουν ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας. Αυτή η επαφή σε προσωπικό επίπεδο είναι που ενθάρρυνε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων από το χώρο του αθλητισμού και της αθλητικής διατροφής να μας πλησιάσουν και να συνεργαστούν μαζί μας  

Τα προϊόντα της Fitmall παράγονται χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους και συστατικά όπως:

Πρωτεϊνη :

Η επιστήμη επιτέλους αντιλήφθηκε και κάλυψε τις ανάγκες των αθλητών και των φανατικών της γυμναστικής, καθώς οι έρευνες δείχνουν τα αυξανόμενα πλεονεκτήματα της κατανάλωσης πρωτεϊνης ορού γάλακτος. Η συγκεκριμένη πρωτεϊνη ανιχνεύεται στο γάλα με δέυτερη την καζεϊνη. Μια φυσικά πλήρης πρωτεϊνη που πολλές φορές αναφέρεται και ως πρωτεϊνη ταχείας απορρόφησης καθώς απορροφάται ραγδαία από τους μυς. Τα προϊόντα της FitMall παράγονται χρησιμοποιώντας πληθώρα προϊόντων ορού γάλακτος ώστε να φτάσετε τους προσωπικούς αθλητικούς σας στόχους είτε πρόκειται για απώλεια βάρους, είτε για αύξηση δύναμης, είτε για "χτίσιμο" μυικής μάζας ή βελτιστοποίησης του χρόνου επαναφοράς σας.

Κρεατίνη:

Η κρεατίνη είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως βοηθά στην αντοχή όπως επίσης και στην αύξηση του μυικού όγκου και της δύναμης. Τα προϊόντα κρεατίνης της Fitmall χρησιμοποιούνται από χιλιάδες αθλούμενους, body builders, αθλητές πολεμικών τεχνών και αθλητές αντοχής. Τα αποτελέσματα που θα έχετε από την χρήση κρεατίνης εξαρτώνται από το είδος της άσκησης που ακολουθείτε και την συγκέντρωσή σας στις προπονήσεις.

Η ομάδα της Fitmall είναι αφοσιωμένη στο να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Παρέχουμε ελεύθερα διατροφικές συμβουλές στους πελάτες μας είτε χρησιμοποιούν τον διαδικτυακό μας τόπο είτε επικοινωνούν με εμας μέσς mail. Δεν πουλάμε απλώς συμπληρώματα διατροφής, ασχολούμαστε με τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μαςώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του.


Η Fitmall υποδέχεται καλοπροαίρετα οποιοδήποτε σχόλιό σας είτε πρόκειται για γενικό σχόλιο είτε για ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα είτε για τους τρόπους αποστολής και παράδοσης των προϊόντων είτε για θέματα που αφορουν την διαφήμιση και το διαδίκτυο. Παρακαλώ συμπληρώστε τις πληροφορίες που ζητούνται παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα στις επόμενες 48 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην Αθήνα, Παλαιό Φάληρο 17564, Α. Traithos 32. που έχει όλα τα κύρια εμπορικά σήματα μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Ωράριο λειτουργίας των καταστημά FitMall :

  • Δευτέρα: 10 π.μ. - 3 μ.μ.
  • Τρίτη: 10 π.μ. - 3 μ.μ. & 5:30 μ.μ. - 8 μ.μ.
  • Τετάρτη: 10 π.μ. - 3 μ.μ.
  • Πέμπτη: 10 π.μ. - 3 μ.μ. & 5:30 μ.μ. - 8 μ.μ.
  • Παρασκευή: 10π.μ. - 3 μ.μ. & 5:30 μ.μ. - 8 μ.μ.
  • Σάββατο: 10 π.μ. - 3 μ.μ.